Política de privacitat

Per a la utilització d'alguns dels serveis oferts per URPROVEN des del web www.urproven.com, els usuaris haurien de proporcionar prèviament algunes dades de caràcter personal.

URPROVEN tractarà aquestes dades d'acord amb la finalitat i les condicions definides en els avisos d'informació incorporats en els formularis de recollida.

La pagina www.urproven.com no utilitza cookies, ni qualsevol altre mitjà de captació i hàbits de navegació dels usuaris. Protecció de dades

De conformitat amb la llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal li vam comunicar que les dades voluntàriament facilitades per vostè s'incorporessin a un fitxer responsabilitat de Urproven SL amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud d'informació

Urproven SL li garanteix la confidencialitat de les seves dades personals i el manteniment d'aquestes dades protegits de conformitat amb el previngut en la LOPD i disposicions reglamentàries que siguin d'aplicació.

Vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició escrivint a la nostra adreça de correu electrònic: