Empresa

Vostè es troba a: Inici > Empresa

Presentació

URPROVEN es va constituir el dia 9 d'Octubre del 1973, amb seu social a la ciutat de Tarragona, Carrer Sant Francesc núm.10 2n 1a i té com activitat principal la realització de serveis tècnics cadastrals.

Des de la seva fundació i fins el dia d'avui ha passat per diferents fases de reciclatge, tot enfocat en la necessitat d'especialització existent a l'administració local dins l'àmbit del cadastre, a través de les exigències dictaminades per la DGC “Dirección General del Catastro” mitjançant els seus convenis de col·laboració  i formats d'intercanvi d'informació. Així doncs podem dir amb orgull que en l'actualitat la nostra empresa disposa del mitjans tècnics físics i professionals per donar suport a l'Administració Local en les signatures de convenis amb la  DGC i l'exigència de la realització dels seus formats d'intercanvi d'informació. Un esforç realitzat i basat sempre en l'oferta d'un servei integral enfocat dins l'àmbit cadastral, que en prova del nostre alt grau de compromís, els nostres clients valoren molt positivament.

L'activitat de l'Empresa, i per tant la forma de desenvolupar-la, no permet detallar unitàriament els treballs, ni tant sols quantificar el temps emprat. L'equip humà d'aquesta empresa té doncs una llarga experiència en els temes detallats anteriorment i sempre és una costant la formació dels seus tècnics i la millora dels mitjans físics basats en les tendències en les noves tecnologies i en les exigències existents dins de la nostra activitat.

Tot això, basat i enfocat en el compromís d'oferir el millor servei integral als nostres clients, dels quals ens sentim orgullosos per la seva confiança.

Francesc J. Gallego
Gerent URPROVEN