Currículums

Vostè es troba a: Inici > Currículums > Gerències Territorials del Cadastre > GTC TARRAGONA

Gerències Territorials del Cadastre

GTC TARRAGONA

GTC TARRAGONA

Contracte de col·laboració
Per la realització dels treballs de revisió dels cadastres d'urbana i de la contribució territorial urbana dels municipis de l'Aldea, Alió, Benissanet, Bràfim, Flix, Garcia, Miravet, Mora d'Ebre, Mora la Nova, Palma d'Ebre, Pobla de Montornès, Salou, Torre de l'Espanyol, Valls i Vilabella.

Contracte 04-88-UR-432
Per la realització dels treballs de revisió dels cadastres i de la Contribució Territorial Urbana dels Municipis de: l'Arbolí, l'Argentera, Les Borges del Camp, Botarell, Colldejou, Cornudella, Duesaigües, Falset, Maspujols, Montbrió del Camp, Porrera, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, La Torre de Fontaubella, Vilanova d'Escornalbou i Vinyols i els Arcs.

Contracte 02-89-UR-432
Per la realització dels treballs de revisió dels Cadastres Urbans i de la Contribució Territorial Urbana del municipi de Calafell.

Contracte 03-89-UR-432
Per la realització dels treballs de revisió dels Cadastres Urbans i de la Contribució Territorial Urbana dels municipis de: Aiguamúrcia, Cabra del Camp, Figuerola del Camp, Masllorenç, La Masó, Montferri, Nulles, El Pla de Santa Maria, El Pont d'Armentera, Puigpelat, Querol, Rodonyà, El Rourell, Sant Jaume dels Domenys, Vallmoll i Vila-rodona.

Contracte 15-89-UR-432
Per la realització dels treballs d'assistència a l'àrea del Cadastre i inspecció d'urbana i al Servei de Gestió Tributària per a la resolució dels recursos pendents.

Contracte 02-90-UR-432
Per la realització dels treballs d'actualització de la primera revisió del Cadastre Urbà, per la segona revisió de valors, del Terme Municipal d'El Vendrell.

Contracte 01-91-UR-432
Per la realització dels treballs d'adaptació de fitxers cadastrals a format FIN-90 amb modificació i ampliació de dades i incorporació d'omissions i altes així com correcció d'errors dels 22 municipis de la comarca de La Conca de Barberà.

Contracte 02-91-UR-432
Per la realització dels treballs de depuració de les dades cadastrals corresponents als municipis de: Barberà de la Conca, Conesa, Forés, Montblanc, Les Piles, Pira, Rocafort de Queralt, Sarral, Senan i Vilaverd.

Contracte 05-92-UR-432
Per la realització dels treballs de manteniment per variacions cadastrals motivades pel desenvolupament del Planejament.

Contracte 06-93-UR-432
Per l'elaboració d'un fitxer de dades d'unitats mostrals contrastades del Mercat Immobiliari sobre sòls i edificis als municipis d'El Perelló, l'Ampolla i Vila-seca.

Contracte 02-94-UR-432
Per la realització dels treballs d'assistència a la Gerència per a l'actualització del FINURB90 i depuració de la Base de Dades a sis municipis del Baix Penedès: L'Arboç, Banyeres del Penedès, Calafell, El Montmell, Santa Oliva i El Vendrell.

PER REFERÈNCIES
sobre aquests contractes poden dirigir-se a:
Gerencia Territorial del Catastro de Tarragona
C/. Pere Martell, 38-40 43005 TARRAGONA
Telèfon: 977 245 800